100 gram calcium carbonaat/ kalk

Schrijf de eerste review van dit product

€ 2,50

Availability: In voorraad

OF

Snel overzicht

100 gram calcium carbonaat.
Calcium carbonaat wordt gebruikt bij het reinigen en verven van plantaardige vezels met natuurlijke verfstoffen
Calciumcarbonaat is een veel voorkomende stof die gevonden wordt in gesteenten over de hele wereld, en is het hoofdbestanddeel van schelpen van mariene organismen, parels, slakken en in eierschalen. Het wordt gevonden in aragoniet, calciet, krijt, kalksteen en marmer en de chemische formule is CaCO3.

Calcium carbonaat wordt gebruikt om hard water te maken. Door het toevoegen van 7% kalk verdiepen de kleuren bij sommige verfstoffen (bijv. Meerkrap + natuurlijke vezel).


 


gebluste kalk

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

100 gram calcium carbonaat. Calcium carbonaat wordt gebruikt bij het reinigen en verven van plantaardige vezels met natuurlijke verfstoffen Calciumcarbonaat is een veel voorkomende stof die gevonden wordt in gesteenten over de hele wereld, en is het hoofdbestanddeel van schelpen van mariene organismen, parels, slakken en in eierschalen. Het wordt gevonden in aragoniet, calciet, krijt, kalksteen en marmer en de chemische formule is CaCO3. Calcium carbonaat wordt gebruikt om hard water te maken. Door het toevoegen van 7% kalk verdiepen de kleuren bij sommige verfstoffen (bijv. Meerkrap + natuurlijke vezel).

 

Extra informatie

Cost Nee

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.