Textielfabrique organiseert ontwerp- en textiel workshops voor kinderen en volwassenen. Binnen de workshops leer je meer over duurzame technieken die je kunt gebruiken voor het vormgeven van je eigen garderobe en interieur. Ook leer je iets over de cultureel historische achtergrond van een bepaalde techniek. De workshops worden gegeven door mijzelf, mogelijk in samenwerking met collega's bij grotere groepen. Naast een opleiding aan de Gerrit Rietveld academie heb ik een opleiding educatie in de klas (BIK) gevolgd. De afgelopen jaren heb ik les gegeven aan kunstacademies (Gerrit Rietveld, Willem de Koning, MAFAD, Design Academie e.a) en vervaardigde ik workhops voor diverse kunstinstellingen in Nederland.


Kan je niet op de aangegeven data of heb je een verzoek voor een workshop op maat. Vraag gerust een offerte aan via textielfabrique@gmail.com


Workshops die ingepland staan gaan altijd door. Je kan je deelname tot een week van te voren annuleren. Mocht je toch op het laatste moment verhinderd zijn dan is restitutie niet mogelijk. Je kan wel iemand anders naar de workshop sturen of het bedrag omzetten in een webshop bestelling.


Actuele worskhops zijn hier te vinden.